Vårloppis 15 maj och höstloppis 4 september 2016

Årets barnloppisar på Stora Holmen kommer i år att hållas den 15 maj och 4 september.

Loppisarna är för barnrelaterade grejer och det du säljer kan vara från graviditetsstadiet till barn upp till 15 år. All kommersiell försäljning är förbjuden.

Det är GRATIS att stå på loppisen men du måste föranmäla dig på barnloppis@storaholmen.se eller anmäla dig i kiosken senast en vecka i förväg. Glöm ej att ange namn, telefonnummer samt den mail vi kan nå dig på i samband med anmälan.

Du skall ha ditt bord öppet mellan 11.00-15.00. När du kommer på loppisdagen anmäler du dig i kiosken och får en plats tilldelad. Du står själv för allt kring loppisen och vi bidrar endast med plats. Vi har inga bord eller annat att låna ut. Ditt bord får vara MAX 3m. Du kan dock få mer plats om utrymme finns.

Stora Holmen med Café är givetvis öppet som vanligt mellan kl 10-18 under loppisdagen. Vi förbehåller oss rätten att maximera antalet deltagare och går då i turordning efter anmälan.

Eftersom det är gratis kommer vi inte att  annonsera i tidningar o.s.v. vilket kostar pengar. Vi marknadsför loppisen via våra sociala media-kanaler samt anslag. Ett väldigt bra sätt att nå ut är via dina egna kanaler på sociala media, så att det därigenom går att sprida information och dela med sig till bekanta.

Maila gärna om du har frågor.

Välkomna!

 

loppis-2016

No comments yet.

Leave a Reply